Informatie Voor Informatie Studenten

Informatie voor studenten:

Studenten hebben recht op één werkcollege van 40 minuten en één practicum van 120 minuten. Beide practica worden tevens gevolgd door een Facultatief Steady-State examen. Dit is om de competentie van een student te bepalen in het competent uitvoeren van de vaardigheden.

Alle basisvaardigheden moeten worden behaald zonder kennis of competentie van de student.

Beoordeling wordt uitgevoerd op alle competentiegebieden:

Aanwezigheid van geest in verkeerssituaties – SVI – Snelheid is hier een factor omdat je op de weg moet letten, mocht je niet opletten.

Aanwezigheid van verkeerszintuig – UAI – U kunt deze test doorstaan ​​als u alleen uw ogen gebruikt. U moet tijdens het rijden uw hoofd omhoog houden en over de weg kijken om de verkeerslichten te zien.

Verkeersveiligheid – UAI2 – Dit is het moeilijkste niveau. Je kunt dit niveau halen als je goed kunt zien, maar niet als je moe bent of slecht rijdt.

Onthoud dat een voldoende voor een van deze examens je in staat stelt een licentie te krijgen voor een volledige twaalf maanden, tenzij anders vermeld. Daarom is het raadzaam om zo vroeg mogelijk met de voorbereiding te beginnen.

Hoe voor te bereiden:

Bestudeer de wegcode voor de specifieke verkeersregel en zorg ervoor dat u weet wat dat betekent.

Oefen – zowel dag als nacht.

De meeste motorrijders leren met hoge snelheden motorrijden in het verkeer. Dus training in wegcode is erg belangrijk om een ​​rijbewijs te halen.

De inhoud van de cursus omvat:

PARKEN – Je moet hier de basis van wegen, regels en veiligheid kennen.

BRANDGEBIED – Dit is het meest uitdagende deel van de training. Je zult moeten uitkijken voor brandkranen en olietanks.

Wegen en verkeersborden – ADI – Dit is het deel dat de student het meest interesseert. Hier leer je over wegen en borden en wat ze betekenen.

Denk eraan dat u een vergunning nodig heeft om een ​​motorfiets te besturen, tenzij u een beschermde bestuurder bent (met een geldig rijbewijs) of een familielid van de ouders van een aangewezen familielid of een bestuurder met een praktisch rijbewijs.

Misschien wilt u ook rekening houden met het type motorfiets dat u wilt leren over hoe het op de weg presteert. Het besturen van een motorfiets vereist veel oefening en vaardigheden. Het helpt om het rijgedeelte van een instructieboek voor motorfietsen herhaaldelijk hardop voor te lezen.

Zoek ten slotte de autoverhuurwetten van uw staat op en zoek uit of u een rijbewijs nodig heeft.

Andere Overwegingen:

De prijs van de training (reserve en directe kosten van de cursus)

De voltooiingstijd van de cursus (afhankelijk van de licentie en de competentie van de instructeur)