Taxi

taxi - taxi stockfoto's en -beelden

Ons bedrijf is al 17 jaar actief in de stad Rotterdam. Wij hebben een unieke en onderscheidende service/zakelijke relatie met Rotterdam opgebouwd vanwege het vertrouwen dat wij met de mensen ontwikkelen. De locatie Rotterdam is ideaal voor ons omdat de stad jong is en met de dag groeit. De stad heeft vele internationale luchthavens, waarvan de belangrijkste de nabijgelegen luchthaven Zagat is.

De stad is georganiseerd op drie routes, het centrum van de stad, de buitengebieden en het stedelijk gebied. Binnen deze gebieden zijn er veel zaken, groot- en maatwerkartikelen, openbaar vervoer en parken. De meeste mensen in de stad geven er de voorkeur aan in de stad te wonen omdat het een goed ontwikkeld zakencentrum is. Wij hebben veel klanten die altijd zeggen dat Rotterdam een stad is met groene ramen.

Het Rotterdamse bedrijfsleven is in de loop der jaren met sprongen gegroeid en wij hebben goede contacten kunnen leggen met alle verschillende delen van de stad. Als u ooit een idee heeft gehad van het opzetten van een Rotterdam taxi services of Rotterdam limo services, nooit gedacht aan ons bedrijf. Wij verkopen en wagenpark voertuigen voor vele jaren en we hebben veel geïnvesteerd in de stad en de stad heeft ons nooit in de steek gelaten. We hebben zelfs scholen en een kleuterschool allemaal in Rotterdam opgezet. De mensen in de stad hebben het erg druk en hebben geen tijd te verspillen met chauffeursdiensten.

Wij kunnen u voorzien van een hoeveelheid voertuigen zoals Toyota versies, Nissan auto's, Ford auto's, Mercedes, BMW's en ga zo maar door, in feite hebben we een verscheidenheid aan voertuigen. Ons team is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en zijn uitstekende onderhandelaars. Onze chauffeurs hebben een brede vaardigheden en kunnen uw problemen en kwesties met betrekking tot uw voertuigen oplossen. Als u een oversized voertuig of apparatuur die groot is; het team kan voldoen aan en vind je het voertuig dat u het meest wilt vooral als het niet te ver. Onze chauffeurs goed opgeleid en vertrouwd raken met alle details en kan u helpen kiezen van het juiste voertuig uit de partij. Onze voertuigen zijn beveiligd en traceerbaar, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw spullen veilig en goed beschermd zijn.

Wij gebruiken stadsplattegronden om de exacte locatie van onze ophaalpunten te lokaliseren, zodat wij uw auto daar kunnen ophalen en bij u voor de deur kunnen afleveren. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en kennen de stad goed, omdat ze veel tijd in de stad doorbrengen. Onze voertuigvolgdiensten stellen u in staat uw voertuig op te sporen en terug te krijgen wanneer dat nodig is. Wij hebben professionals die u kunnen helpen bij het regelen van speciale aflevering van uw voertuigen, of punt voor punt bieden. Wij hebben een systeem waarbij onze chauffeurs het wagenpark van uw bedrijf op dagelijkse basis kunnen beoordelen en aanbevelingen kunnen doen om de efficiëntie van uw operatie te verbeteren.

Welk type taxi u ook nodig hebt, ons team staat klaar om u te helpen. Bel ons op (02) 9130- 6667 tijdens kantooruren of fax ons op (02) 9995- 6667 tijdens kantooruren of e-mail ons op [mailto: dragonrex@ Sturlesystems.com].