Porsche Detailing Benodigdheden

PORSCHE 911 premium detailing | Porsche Centrum Twente

We gebruiken echte Duitse materialen voor onze Porsche detailleringsbenodigdheden. Deze omvatten handwas, shampoo en klei. Elke kleistaaf en contactloze wax moet de beste zijn in de Duitse autoproducten.

Klei is erg hard en relatief inert. Het wordt gebruikt als schuurmiddel en als licht polijstmiddel. Het glijdt over de lak en geeft een hoog beschermingsniveau. De superieure schuurmiddelen in de kleistaaf maken de oppervlakteafwerking van het lakwerk niet dof omdat ze het smeermiddel en vuil van de lak opzuigen en verdampen. Ze glijden dan over het oppervlak, klaar voor de volgende poetsbeurt of behandeling.

De kleistaaf en de contactloze was worden in een licht cirkelvormige beweging op het lakwerk aangebracht. De lak begint dan te binden met de kleistaaf. Dit kan zowel met de hand als machinaal. De meeste handharkauto's zijn behandeld met kleistaven omdat ze strak zijn en er geen lak doorheen kan druppelen. Als een machine wordt gebruikt, moet de polijstmachine worden gebruikt om te helpen bij het verspreiden en egaliseren van oneffen behandelde oppervlakken.

De afwerking van Porsche detaillering is vergelijkbaar met die van helmwax. De temperatuur wordt op 0 graden Celsius gehouden en op -18 graden Celsius gehouden om verdampingskoelingseffecten te minimaliseren. Bij deze opstelling wordt geen bescherming gecombineerd, maar wanneer de lak wordt behandeld, wordt deze beschermd tegen schadelijk ultraviolet licht. De nagellak zal slechts zoveel mogelijk vocht opnemen.

Porsche detailing supplies zijn essentieel voor de behandeling van de lak van uw auto. Ze worden gebruikt om te behandelen, polijsten en beschermen, net zoals ze zouden worden gebruikt op het lichaam van een persoon. Ze worden voornamelijk gebruikt voor kleine reparaties en huidherstel, maar ze kunnen ook worden gebruikt om het uiterlijk van substantiële schade te herstellen en ze werken uitstekend als directe verven op polymeerbasis. Ze hebben een verbazingwekkend vermogen om zelfs een dof deel van de lak te transformeren in een 'verrukkelijk' gepolijste afwerking en ze zijn zeer diervriendelijk.

Nadat u naar een professional bent gegaan, worden de vermoedelijk gebruikte Porsche-detailleringsbenodigdheden schoongemaakt, waardoor eventuele ingesleten verontreinigingen worden verwijderd en gedurende een bepaalde periode worden uitgehard. Hierdoor kan elke onbehandelde lak worden geregenereerd tot een frisse glans. Als het lakwerk is gebarsten, moet de klei worden gebruikt in combinatie met een polijstmiddel om het te egaliseren, maar de resulterende afwerking is zo hard dat het niet kan worden aangebracht op urethaan of op een multipolymeerbasis.

Bij het gebruik van Porsche detailing producten is een hoge mate van perfectie gewenst boven een onvolmaakte afwerking, zodat elk deel van het lakwerk goed wordt voorbereid alsof het door een expert wordt aangebracht. Daarom wordt er hoogwaardige klei gebruikt in combinatie met producten van toonaangevende merken zoals kleistaaf en polijstpads om de lak te beschermen.

Kleistaven zijn lange tijd de belangrijkste leverancier geweest van Porsche detailingproducten. Ze zijn altijd een leider op de markt geweest en door hun toewijding aan kwaliteit en vaardigheid zijn ze dominant geworden in de Britse autodetailleringsmarkt. Hun hele productassortiment is geconcentreerd rond de taak van Porsche-detaillering. Clay bar-producten zijn geweldig om vuil uit krappe hoeken te krijgen. Ze zijn buitengewoon effectief bij het herstellen van wielen die zijn aangetast door water, remstof of remlak.