Protecting Your Car From dirt

installatie van een beschermende verf en vernis transparante film op de auto. ppf polyurethaanfolie om de autolak te beschermen tegen stenen en krassen. - ppf stockfoto's en -beelden

x Volg mee en u zult versteld staan ​​hoe goed de folie voor uw auto is. Je wilt echt niet dat de lak afbladdert of bekrast raakt, want als je de auto op de markt brengt, wordt het hele ding aangetast en verliest het zijn "nieuwheid". Verkopen is voor sommige mensen geen optie, een auto is een grote investering, dus u kunt uw investering op elke mogelijke manier beschermen.

het coaten van uw auto met de film is een optie die nu voor u beschikbaar is. U kunt gewoon naar uw dichtstbijzijnde autodetailer of carwash gaan en een dergelijke oplossing kiezen; was mij indien nodig, wax indien gewenst, doek indien nodig, tapijtbehandeling indien gewenst, maar onthoud: de grootste kost om uw auto nieuw te houden is het voorkomen van krassen, schilfers en andere schade.

De film wordt normaal gesproken beschermd tegen zonlicht, sneeuw, agressieve chemicaliën en andere elementen waaronder een auto wordt blootgesteld. Met een folietoepassing bent u in staat uw auto te beschermen tegen elementen die lakschade of schade aan het interieur veroorzaken. Daarnaast kunt u uw auto eenvoudig beschermen tegen vuil dat ook in het interieur van de auto komt. Auto Detailer kan de oplossing aanbrengen, wegborstelen en vreemde materialen wegschrobben. Sommige van deze materialen omvatten onder andere vinyl, oplosmiddelen, oliën. Zoals u kunt zien, is de film gemakkelijk te gebruiken en op te ruimen. Het is heel geschikt, vooral als je een op leer gebaseerde auto hebt. Leer kan met deze methoden eenvoudig worden gereinigd. Een ander voordeel van het gebruik van de folie is dat deze duurzaam is. Je conditioneert het met behulp van reinigingsmiddelen en conditioners en het is goedkoper in vergelijking met waxen.

Voordat de film wordt aangebracht, moet deze worden aangebracht met een rakel. Het moet eerst worden gespoeld om eventuele grote deeltjes of vuil te verwijderen dat in de weg kan zitten. Het moet dan volledig drogen en daarna opnieuw op dezelfde plek worden aangebracht. Gebruik alleen een oplossing van hogere kwaliteit, omdat u geen probleem zult hebben met de kwaliteit ervan. De film wordt idealiter aangebracht met een schone, zachte doek. Gebruik geen harde stoffen omdat deze krassen veroorzaken in de lak van uw auto. De film moet elke keer goed worden uitgeperst, omdat elke vouw en spleet van de film correct moet worden uitgelijnd en de film correct moet worden uitgelijnd.

Naast het beschermen van uw auto tegen krassen, kan de folie ook het interieur van uw auto beschermen. Behalve waxen, kan de film uw lederen stoelen, lederen versnellingspook, cabriokap of hemelbekleding beschermen. Het is perfect voor al deze doeleinden en het is dan ook geen verrassing dat het zo populair wordt onder autobezitters. Bovendien geeft het uw auto ook nog eens een definitieve look. Een mix van het medium van de film en een poetsmiddel zorgt voor een slimme, stijlvolle look.